2018.01.24. | nyitólap | honlaptérkép | kedvencek közé | legyen a nyitólapom
magyar Vakok és gyengénlátók verziója
Hírlevél feliratkozás

Keresés

Eseménynaptár
2018 január
H K SZE CS P SZO V
Képeslapküldő
MEGHÍVÓ

Hegyhátszentmárton Község Önkormányzatának Képviselő-testület 2017. augusztus 8. napján (kedden) 16.00 órakor lakossági fórumot tart, melyre Önt ezúton tisztelettel meghívom.

A lakossági fórum helye: Könyvtár (9931 Hegyhátszentmárton, Fő u.5.) A lakossági fórum tárgya:

Előzetes tájékoztatás a partnerek részére Hegyhátszentmárton község településképi arculati kézikönyvének elkészítéséhez és a településképi rendelet megalkotásához.

Előadók: Godavszky Beáta főépítész, Pál László polgármester

Miről lesz szó?

Települési Arculati Kézikönyv (TAK) leírja a település te1mészeti és épített környezete - például középületek, közterületek, lakóházak - által meghatározott arculatát, jellemzőit, védendő értékeit, és ezek alapján ajánlást tesz arra, hogyan lehet a településképet megőrizni, annak jó építészeti hagyományait a jövőben tovább vinni.

Az önkormányzat a településkép védelmét Településképi rendeletben (TkR) biztosíthatja. Ennek lényege ugyancsak a település jellegzetes, értékes, illetve hagyományt őrző építészeti arculatának és szerkezetének megőrzése és fejlesztése.

A partnerségi rendeletben meghatározott partnerek és a lakosság javaslatot, véleményt nyilváníthatnak a lakossági fón1mon, valamint véleményeiket 8 napon belül (azaz augusztus 17-ig) megküldhetik az i gazgataswlivanc.hu e-mail címre.

Kérem a lakosságot, a fórumon részt venni szíveskedjenek.

Hegyhátszentmárton, 2017.07.31.

Tisztelettel:

Pál László
Polgármester

impresszum | jogi nyilatkozat